torsdag, oktober 29

Det ska vara ordning och reda!

Jag vet att det börjar gå åt rätt håll när jag bitchar över att ingenting ligger där det ska och att jag blir arg på mig själv för att inte ha bäddat sängen innan jag går ner till köket. Nu är dock ordningen till viss del återställd; diskmaskinen går för full tack vare Rickard, jag vek ihop barnens rentvättade kläder som de sedan lade ner i sina byrålådor och sängen bäddades.

Det är lördag och jag är baksugen men NEJ! Jag tänker bara ta det lugnt och njuta av att jag sovit en hel natt för första gången på ett par dagar. Nu återstår bara att faktiskt ta det lugnt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.