lördag, januari 23

En boll i rullning

Onsdag 23 januari, 2019

Jag har aldrig varit mycket för nyårslöften. Jag tycker däremot att löften är viktiga att hålla, inte minst de löften du ger dig själv. Jag har därför gett mig själv ett löfte om att måla så många tavlor jag kan/orkar/hinner/vill under en period för att sedan lägga ut dessa tavlor till försäljning. Kanske till och med hålla en utställning. Jag är inte den som brukar kasta mig in i den här typen av situationer än mindre skapa dem själv, så detta är verkligen ett sätt att gå utanför min trygghetszon. Jag har ju trots allt bara bra saker att vinna.

Det känns i och för sig lite mer som ett mål än ett löfte, men att kalla det för ett löfte känns mer andaktsfullt och det känns samtidigt som något jag skulle ta lite mer på allvar.

För att göra detta måste jag först sätta ett datum men också ett tema. Hur lång tid behöver jag för att ens ha en chans att lyckas och vad skulle vara intressant att måla/titta på och kanske till och med köpa. Rymd, natur, porträtt?

Jag får helt enkelt lägga lite tankar bakom detta och återkomma med en plan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.