lördag, januari 23

Gårdagens pyjamasparty

Söndag 20 januari, 2019

Igår hade vi pyjamasparty för Emma och Linnea och det var Linneas klasskompis med storasyster som kom. Vi föräldrar satt i köket och pratade. Det var verkligen trevligt även om de andra tjejerna inte fick på sig sina nattlinnen förrän det nästan var dags att åka hem.

Maten bestod av hasselbackspotatis med kött i svampsås för oss vuxna medan barnen fick hamburgare. Det var verkligen supergott! Vi glömde tyvärr både kaffe och efterrätt, något som jag och Rickard kom på i morse. Sorry! Som tur är hade vi snacks att täcka upp med.

Efter maten blev det tvmys med massor av godis, chips, ostbågar och pop corn. Skålarna blev nästan rensade och efter en våg av extra energi hade vi fyra barn som sprang runt som hästar och cow girls (okvalificerad gissning). Det var riktigt trevligt även om det stundtals var svårt att höra vad som sas i köket.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har vi aldrig tidigare direkt umgåtts med det här paret förut vilket är lite synd, för de var jättetrevliga! Det är alltid roligt att träffa nya människor och jag har nog aldrig känt mig så avslappnad på så kort tid som jag gjorde igår. Det var en avslappnad konversation som flöt på utan några direkta avbrott.

När klockan började närma sig 21 märkte vi alla att barnen började bli lite trötta för att fortsätta partyt åkte dem hem och vi nattade våra tröttpluttar. Vi hörde senare på kvällen att deras barn somnat ganska direkt, precis som våra.

Jag tackar åter, så här i efterhand, för att de ville komma! Det får vi definitivt göra om igen! Nedan kommer en del av korten jag tog igår.

Linnea dansar med sin kompis innan maten.
Emma visar hur man gör armband på det krångliga sättet.
Emma och Linneas kompisar hade spel med sig som flitigt testas i bakgrunden.
Katten Grisen ville också vara med på partyt!
Gruppbild i soffan.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.