lördag, november 28

Händelserika dagar

I helgen fick vi ett riktigt målarryck, vi fick för oss att måla om gästrummet med kvarvarande färg från vardagsrummet. Det var bara att åka in för inhandling av nya penslar och rollers. Vi hade ingen planering och sket i förarbete. A cringeworthy decision, I kvow! Men det var det värt, var enda sekund. Rummet var nämligen av föregående hyresvärd målat i en knallröd färg som fick det lilla rummet att se pyttelitet ut och att se den röda färgen försvinna bit för bit var såå tillfredsställande! Nu ser det inte ut som samma rum längre.

Nöjd? Hell yes!

Nu i helgen ska vi fortsätta att tillfredsställa vår målarlust med vardagsrummet, där det blir två färger. Den mörkare av de två nyansera nedan kommer att pryda väggen bakom vår gråa soffa och de andra tre väggarna av den ljusare. Det är lika bra att ta tag i det här när rycket väl kommit. Listerna i gästrummet måste dessutom få sig ett nytt lager vit färg.

*Time skip brought to you by grillkväll med familjen Andersson*

I natt vaknade vi av att vår yngsta dotter Linnea hade svårighet att andas, hon var rädd och lät som en trasig dammsugare när hon andades. Det var bara att ringa 112 och på med kläder. De var här på nolltid och gav henne behandling för andnöden men tog med henne, de var oroliga för en allergisk reaktion då hon även var prickig. På dagen hade nämligen hon och den stora tjejen Emma ätit blommor från vår syrenbuske, vilket egentligen inte ska vara något problem men allergier kommer ju lite när dem vill ibland.

Det visade sig vara ett förkylningsvirus som satt sig runt stämbanden och fått dessa att svullna upp. Efter behandling med bland annat cortison fick hon med sig medicin för två dagar framöver att ta innan läggdags. Mamma och pappa kunde nu andas ut.

Tack älskling för att du finns!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.