lördag, januari 23

Idétorka deluxe

Något saknas och det är inte inspirationen.

Nackdelen med att vara en, någon sånär, kreativ person är att idétorkan slår till ordentligt när den väl gör det. Jag har huvudvärk och känner mig smått förkyld, vilket jag gjort i flera veckor nu. Det dränerar. Jag är sugen på bildredigering, att måla och att fota på samma gång samtidigt som jag inte är på humör för att göra något alls. Låter jag deprimerad? Hoppas inte det!

Det känns som att något fattas för att dagen ska fungera, men jag förstår inte. Idag började som alla andra mornar; upp med barnen, göra frukost och se till att de klär på sig, vinka av dem vid bussen för att starta min del av dagen med frukost och lite Youtube. Det kanske är hormonerna moder natur är så vänlig att sätta i obalans varje månad, jag är alltid lite i obalans i början och som nu, i slutet.

Nu ska jag gå ner i köket och se om bullarna vi skulle haft på kanelbullens dag vill baka sig själva. Både jag och Rickard var ju däckade den dagen, han med migrän och jag med min jäkla m-värk. Naturligtvis kommer inte det hända, men hoppas kan man ju alltid göra. Vi har alla ingredienser hemma men det kanske är ett äventyr att ta sig an när barnen kommit hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.