lördag, november 28

I’m hooked on a jordnöt!

Lördag 26 januari, 2019

Tänka sig, det är lördag. Det har varit lördag hela dagen och kommer förhoppningsvis att fortsätta så i ett par timmar till. Det kommer inte som en chock? Nej? För mig har den här veckan gått långsamt, extremt långsamt. Sirap är inte segt nog för att beskriva tidens tröghet och jag är urless. Jag citerar vad en av mina vänner, som tidigare under dagen antagligen kände på samma sätt, skrev på Facebook. ”Den här veckan kan dra åt helvete!!!” Riktigt så less kanske jag inte är men nära på. Nästa vecka får gärna bli bättre, lugnare om inte annat.

Det har inte på något sätt varit en stressig vecka, i sig. Det är en inre stress som vuxit inom mig. Faktum är att jag just nu, i skrivande stund, känner det där oroliga fladdret i bröstet. Jag har saker som måste bli gjorda, både långsiktiga och kortsiktiga och det börjar kännas som att jag kanske tagit på mig en sak för mycket. Emellanåt får jag ont i mellangärdet och mitt på huvudet följande av känslan, som bara kan beskrivas som att bli bakdragen i mig själv. Jag är van vid panikångest men det här är något helt nytt. Jag kan dock inte påstå att det skrämmer mig även om det oroar mig emellanåt. Att jag sedan är som min käre far gör nog inte saken bättre, vi går endast till läkaren vid absoluta måsten. Jag får väl se om det blir ett absolut måste eller om det löser sig av sig självt.

Jag sitter och försöker lugna mig med att knapra supergoda jordnötter köpta på Dollarstore i Mjölby, det är helt och håller Rickards kompis Marcus fel! När han var här över nyår köpte han ett par påsar som han bjöd på vilket var något av det värsta och bästa han kunnat göra. I’m hooked on a jordnöt!

Vi passade på att köpa nya skor till barnen, Linnea klagade på att hennes tår gjorde ont och då fick Emma också ett nytt par. Lite nya leksaker fick det också bli. Till oss vuxna blev det mest nyttosaker så som lampor och annan elektronik. Hunden fick nya Dentastix. Det blev även en sväng in på McDonalds efter att ha tömt våra andra lunchalternativ på grund av lunchrush. Jag ska i och för sig inte klaga, sötpotatispommes går inte av för hackor!

Nu blir det nattning av barn och soffhäng. I morgon har jag tänkt tackla mitt eget målaruppdrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.