torsdag, oktober 22

Jag är kär!

Jag har en bekant som också är konstnär och hon målar jättevackra tavlor i olja, det är ofta jag blir golvad kan jag säga. Hon driver en handelsträdgård bredvid min mans jobb och kombinerar ibland sin konst med de växter hon säljer i sin butik. Så idag var det en sådan där dag då det var dags att bli golvad igen. På sin sida på Facebook hade hon för ett par dagar sedan lagt ut ett kort med just en sådan kombination. Det var ett abstrakt konstverk i vitt och aquablått med rosa vivor, eller primulor som de också verkar kallas, framför. Jag återgår till den där bilden hela tiden, det går helt enkelt inte att slita bort blicken.

Så senare i vår, när jag är frisk och vädret tillåter ska jag fasen plantera ut några sådana. Om de fortfarande finns att köpa såklart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.