söndag, oktober 25

Namnsdag och på bättringsvägen

När jag vaknade klockan fem i morse visste jag att min kropp var sur över något jag gjort igår. Det kändes som att jag blivit överkörd av ett tåg, sedan uppäten och utskiten av en flodhäst. Näsan var täppt, halsen torr och hjärnan kvarglömd någonstans på Venus 😂

Så fort jag kommit upp, fått igång lite cirkulation och hostat upp mig kände jag mig faktiskt ännu bättre än igår. Näsan rinner fortfarande och jag känner mig tjock i hela huvudet/halsen men bortsett från det är jag ganska pigg. Jag skulle ljuga om jag inte tänkt lite på vart jag befunnit mig de senaste veckorna, men jag vägrar låta paranoian ta över. Det är en vanlig förkylning tills min kropp hävdar annat.

Något som också fick mig att må lite extra bra var ett sms från min storasyster där hon önskade mig grattis på namnsdagen. Tack så mycket för det! 😍 Jag glömmer både namnsdagar och födelsedagar, mina egna och andras 😂. Jag ber om ursäkt för det 🙄.

Nu ska jag sätta mig i soffan och spela lite Need for speed. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.