torsdag, oktober 29

”Post-påskblues” (massa bilder)

Dagen efter kvällen före. Det blev Janssons frestelse med köttbullar och ägghalvor till frukost, gott! Lite mera prat sedan tyckte Tobias att det var dags att åka hem. Tack för den här påsken, den var fin.

Vi drabbades av lite post-påskblues, ingenting vi vanligtvis brukar vara sugna på att göra en söndag lockade. Då blev det default, akning med b och ett litet experiment 😋.

Jag blev supersugen på chokladmaränger men eftersom vi inte hade vare sig vit eller vanlig blockchoklad hemma snodde jag ihop en enkel chokladsås. Hela tre ingredienser 😜. Efter det jobbade jag på marängen, ja jag vispade för hand hela tiden!

Äggulorna som blev över åkte ner i kokande vatten, varför vet jag egentligen inte – nyfikenhet antagligen. När jag var liten brukade jag skruva isär saker för att se hur de fungerade på insidan, gissa om min mamma blev arg när fjärde väckarklockan rök! 🤓😂

Smaken på äggulorna var inte wow precis, det smakade äggula (naturligtvis) men väldigt urvattnad sådan – men med ett kilo salt smakade det ganska bra 😂. Jag kan avslöja att de åkte i soporna.

Ha en fortsatt trevlig påskhelg! Jag bjuder på ett klipp där jag förstärker katternas sitt, är de inte söta? 😍  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.