söndag, januari 17

Solsken och mumsigt fika

Solen har visat sig varannan dag ett tag nu och idag är det en av de vackrare dagarna. Jag tycker inte om när himlen är helt molnfri, det är mycket roligare när man kan fästa blicken på en häftig molnformation. Värmen har verkligen börjat få fäste vilket inte är så konstigt med tanke på att juni snart gör entré. Bara två dagar kvar. Det verkar som tur är bli en väldigt lugn dag, lite grillning med grannen senare idag. Jag hoppas att alla få chansen att ta det lite lugnt och frodas i värmen, förutsatt att den infunnit sig.

I morgon blir en annan typ av dag, två digitala möten; ett årsmöte och ett styrelsemöte. Denna epidemi har verkligen dragit ner på resekostnader och tillåter hemmamysare som mig att stanna hemma och mysa i makens hoodie.

Utöver det fick jag för ett tag sedan en bild av Rickard på dagens urval av fikabröd på Pelargonen, det ser väldigt mumsigt ut. Jag snodde själv åt mig en bit av rulltårtan vi har hemma medan jag satt ute i solen. De rulltårtorna som jag bakar är både gluten och laktosfria, så att så många som möjligt kan mumsa på godsakerna. Den blir dessutom godare på laktosfritt smör!

Här hemma blir det snart lite potatismos, en och annan köttbulle och kanske lite lingon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.