fredag, oktober 30

Throw Back Thursday

Torsdag 7 februari, 2019

För ett tag sedan fick vi redan på att vi skulle få äran att bli fodervärdar åt försvarsmakten och det tog inte lång tid innan vi blev med en liten valp, en valp vid namn Nirra. Hon var något av det sötaste jag sett och när polletten trillade ner om att just vi skulle få ta hand om henne var lyckan total. Det är ett par månader sedan och hon är nu hela fem månader. Åldern gör att hon nu är en riktigt bångstyrig liten lakritsplutt som tror att hon får göra lite som hon vill. Hon är en extremt duktig hund, lättlärd och ivrig att lära men egensinnig vilket gör att vissa träningsmoment blir svårare än andra. Inkallning är ett exempel på saker hon inte riktigt tar på allvar just nu, senast idag tränade vi lite. Tyvärr är jag smällförkyld så korta stunder med värkmedicin i systemet får bli normen ett par dagar!

När hon inte trotsar älskar hon att bli kliad, då går hon liksom in i en annan värld. Det syns på ögonen direkt om hon njuter!

Så idag, en dag då man kanske längtar tillbaka till tiden då hon var en liten, fluffig lillgris tänkte jag att det passar bra med en av de första bilderna jag tog på den svarta pälsbollen!

Bilden är redigerad i Lightroom, originalet kan ni se nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.