tisdag, oktober 20

Tröttare än tröttadoren…

Ibland känns det som att min hjärna ligger i ett bad av sirap, varje signal mina neuroner skickar går sååå långsamt. Då känner jag mig som en deprimerad sengångare. Jag har mina rutiner morgon, kväll och däremellan men det är nätt och jämt att jag klarar av dem ibland. Just nu känns det som att jag till och med är för trött för att tänka och mina fingrar snubblar fram över tangentbordet när jag försöker skriva så fort som jag brukar. Jag kan dock tänka mig att jag är mer sengångare än deprimerad då jag fortfarande är samma glada jag som har lätt att studsa upp ur sängen med både vilja och lust. Det är bara det att jag behöver sakta ner takten i mitt liv och begränsa det som händer omkring mig.

Jag går och bär på en inre stress och en osund förväntan på att alltid vara så j**la bra, och med både Facebook och Messenger i mobilen som ständigt pockar på min uppmärksamhet blir det inte bättre. Gmail-appen notifierar mig bara när den själv vill vilket jag stör mig på till förbannelse, ännu en sak som bidrar till stress. Därför har jag bestämt mig för att Facebook, Messenger och Gmail avinstalleras från mobilen efter publiceringen av detta blogginlägg, jag har ju trots allt tillgång till allt via datorn. När det kommer till Facebook kommer dock aktiviteten minska drastiskt, istället vill jag försöka använda mig av bloggen. För det har känts lite som antingen eller den senaste tiden och i ärlighetens namn lägger jag hellre min energi här än på den virtuella köttmarknaden som Facebook är. Jag vill inte längre matas med negativa och dessutom ofta falska budskap som delas till höger och vänster om hur världen faller sönder omkring mig. Jag vill bygga upp en positiv värld omkring mig och min familj.

Med det sagt tänker jag nu skrida till verket och avsluta med ett blåbärswienerbröd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.