lördag, januari 23

Valp + jul = ❤️

Måndag 3 december

Det drar mot jul, bara 21 dagar kvar! Jag längtar fortfarande som ett barn trots mina 30+ år och denna gång är inget undantag. Juleljus och julgardiner har redan åkt upp vilket inte är underligt med tanke på att första advent firades så sent som igår. Rickard kokade julgröt varpå vi fikade med pepparkakor och saffransbullar, att tända första ljuset missade vi då vi glömt köpa stearinljus till adventsljusstaken. Den gör vi i ordning till andra advent.

För en dryg månad sedan fick vi våran första Fm valp, lilla Nirra. Henne ska vi ha till i december nästa år då hon utför ett lämplighetstest hos försvaret för att avgöra hennes framtid. Antingen blir hon polishund, militärhund eller familjehund. Vi har dock kommit överens med henne om att hon ska springa åt motsatt håll och sådana saker för att få följa med hem igen. Naturligtvis är det ett skämt, vi skulle bli stolta om hon går vidare som tjänstehund.

Den här månaden som gått har dock varit hektisk och jag har inte hunnit med hälften av vad jag skulle velat göra. Kärt besvär. Nu när skruttan verkar ha funnit sin plats i familjen och visat sig vara en ganska lugn hund tror jag att jag kan börja köra igång lite igen. Nedan delar jag med mig av några kort på stumpis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.