torsdag, oktober 29

Victoria 1 – Influensa 0

Dagen har till mesta del spenderats sovandes i sängen, förutom lite ufojobb angående den flyttade riksstämman.

Klockan var lite över tre i morse när jag insåg att jag inte skulle kunna sova utan någon form av hjälp och det var då jag kom ihåg att vi fått en flaska massageolja av mamma Irene. Med mamma menar jag styvmamma, Irene är nämligen från Filippinerna, men vem orkar bry sig om formalia. Hon och pappa gifte sig samma år som mig och Rickard fast månaden innan. 

Irene jobbar som massör och har sitt eget företag i Sala, Filippinsk modern hilot massage och terapi, dit du kan åka om du behöver lindring av ryggvärk eller annan värk som inte kräver akut läkarhjälp. Hennes massageoljor är också jättebra för täppta näsor och hosta, därför masserade jag in lite över bröstet och under näsan innan jag kokade en kopp indian chai. Efter det drog jag mig uppåt igen och efter teet somnade jag gott. 

Under dagen försökte jag mig på att koka ihop lite buljong med massa vitlök och annat gott, tyvärr kryddade jag för lite och eftersom jag inte tar egna nederlag så bra när jag är sjuk åkte skiten ut i vasken/gröna påsen. Jag höll mig i stället till mitt indian chai te och ett par smörgåsar. Aptiten gör sig inte så påmind förutom smaken för ostbågar såklart, hihi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.