lördag, januari 23

Vinterpromenad i Gränna

Söndag 2019-01-20

Det finns inte mycket kvar av snön och marken ser därför nästan cancersjuk ut. Ge mig snö och 10 minus resten av vintern och jag är nöjd. Som det är nu kan man nästan tro att någon leker jojo med vädret, kallt med snö för att sedan bli plusgrader och slask. Jag är gudomligt tacksam över att inte behöva köra barnvagn längre! Jag kan säga att jag bytte barnvagnen mot hund :P.

När vi handlade idag tog vi med Nirra, som vi alltid gör och passade samtidigt på att miljöträna henne lite. Eftersom det är försvarsmaktens hund som vi är fodervärdar behöver hon kunna vissa saker när hennes lämplighetstest kommer, så kallad allmänlydnad.

Vi gick från Coops parkering och ner mot hamnen. Det var en mysig promenad med många mötande, både av den tvåbenta och den fyrbenta sorten. Nirra skötte sig väldigt bra! Det var på vägen tillbaka när barnens röster avslöjade lek som hon blev lite dragig (med betoning på dragig). Som tur är kan jag ännu stå emot när hon försöker dra iväg!

Söta Nirra sitter och spanar!

Inne på Coop köpte vi på oss lite godsaker, vi ska mumsa semlor senare! Vi köpte även hel färsk kyckling med diverse tillbehör som nu står i lergrytan i ugnen och gottar till sig. Till det ska vi ha ris och sås. Köket luktar underbart.

Ett glas vitt är alltid gott i samband med matlagning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.