lördag, januari 23

Fältundersökarkurs och en förmiddag i Gränna

Fredag 2018-10-19

Idag åker en hel drös med kursdeltagare till Föllingen hotell i Kisa för UFO-Sveriges årliga fältundersökarkurs som startar i morgon. Anledningen till att många redan anländer idag är för att hinna umgås utöver kursen. Jag är inte där denna gång men min man Rickard är det, han har som evenemangsansvarig i uppdrag att boka de lokaler och hotell vi använder oss av varje år. Föllingen hotell är ett exempel, där har vi varit ett par år nu.

Rickard väckte mig i morse för att säga hejdå, han skulle nämligen åka direkt efter jobbet. Min pappa Mats och farbror Gunnar var kvar hemma ett tag innan de också skulle åka. Det är alltid trevligt att de kommer någon dag innan bara för att umgås. Vi passade på att ta en tur till Gränna medan barnen var i skolan. Apropå barnen, de var så gulliga i morse när de smög in till Mats och Gunnar för att säga hejdå innan de gick ut till skolbussen.

När vi var i Gränna passade jag på att fota lite, det blev inte så mycket eftersom pappa och Gunnar skulle åka vidare vid tolv. Det visade sig att det blåste väldigt mycket, konstigt nog satt kepsarna kvar på gubbarna! Vi smet in på min favoritaffär i Gränna, Polkaprinsen. Där köpte jag polkagrisar i olika smaker att skicka med till Föllingen, en liten hälsning från mig. Jag köpte även en liten överraskning till mamma Irene som jag tror att hon antingen kommer älska eller hata. Ett litet bus från min sida. Hihi.

Rickard och jag har pratat i telefonen via Facebook ett par gånger idag, mottagningen på landet är som den är. Då lattjade vi lite och jag kan inte låta bli att dela med mig av Rickard som hjärterdam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.