söndag, januari 17

Promenad med kameran

Måndag 2018-10-22

Idag passade jag på att ta en promenad medan barnen var i skolan, jag försöker promenera varje dag. Kameran fick följa med utifall jag hittade någon fotomöjlighet, men om jag ska vara ärlig så gör inte hösten så mycket för mig. Jag älskar hösten och (nästan) allt vad den innebär; inga insekter, svalare klimat och möjligheten att tända mysbelysning men när det kommer till att ta kort så säger jag blä. Gult, rött och orange är till att börja med mina hatfärger men det är en sak till, jag gillar fluffiga träd fulla med blad. Just nu och fram till i vår ser träden så himla nakna ut och det är inte min ”kopp te” så att säga. Jag tar till och med gula, röda och orangea blad framför inga blad alls.

Jag gick ner så att jag kunde se Vättern, det är en sjö som verkligen vet hur den ska fängsla! Jag menar, kortet börjar inte ens beskriva hur vackert det är. Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade till Östergötland för sex år sedan.

Nu ska jag skriva ihop ett mejl och skicka ut till styrelsen, sedan ska jag fortsätta på artikeln som fått komma efter lite. Efter det ska jag nog ta det lite lugnt med barnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.