Konstverk

Här publicerar jag min konst, både färdiga och pågående arbeten. Vill du adoptera något? Då mejlar du mig på ihuvudetpavictoria@gmail.com.Det här med jul

Jag går i jultankar! Men att pynta är lite för tidigt speciellt med tanke på att vi faktiskt firar halloween i det här hemmet. Att köpa julklappar kommer också senare då vi har fullt upp med Nirras L-test i Karlsborg på lördag, kryssning och senare halloweenfest. Det finns dock inget som säger att jag inte kan rita med juligheter som motiv. Det finns en plan med bilderna och jag hoppas att jag orkar fullfölja den med allt annat som måste göras just nu. Kan ni gissa vad jag ska göra med bilderna?

Latmasken har slagit till

Söndag 07 oktober

Jag hittade inte tejpen jag brukar använda för att sätta fast mina papper när jag målar med akvarell, men sugen på att måla som jag var struntade jag i det. Därav resultatet nedan. Jag vet inte om jag vill lämna bilden som den är och börja på något nytt eller om jag ska fortsätta för skojs skull. Bleh! Det är ett beslut som är bäst att skjuta på framtiden.