lördag, januari 23

De nya t-shirtarna

Idag var jag och Rickard i Gränna och hämtade UFO-Sveriges nya t-shirtar med den lite kluriga och skojiga texten ”UFO-Sverige – Vi undersöker sådant som nästan inte finns.”

De ligger nu i en kartong, individuellt paketerade i påsar med namnlappar så att rätt t-shirt enkelt kommer till rätt person. Vi kommer även att ha med oss sex extra t-shirts i svart; två i L, två i XL och två i XXL för de som inte beställde t-shirt innan kursen men fortfarande vill ha en. Priset är 150 kronor.

Det är UFO-Sveriges fältundersökarkurs som äger rum på hösten en gång per år. Där får du som nybörjare lära dig hur en fältundersökare arbetar men även hur UFO-Sverige fungerar och arbetar. Vi fortsättare går kursen för att fräscha upp vår kunskap och för att finnas där för er nybörjare. Vi har alltid jättekul på våra kurser där vi förenar nytta med nöje och god mat. Årets kurs är fullbokad men om ett år finns det en ny chans igen.

Bilden längst ner bjuder jag på, det är min pappa Mats Nilssons t-shirt som även är märkt med namnet ”Nonne”. Törs ni kan ni ju fråga honom på kursen vad det namnet kommer ifrån, det är faktiskt en ganska gullig liten historia.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.