lördag, januari 23

Helg med ufojobb

Helgen som varit bjöd på ufojobb, mitt första ufofall för att vara exakt. Vi var och besökte en kvinna som både bevittnat och upplevt hittills oförklarade fenomen, det var otroligt spännande och lärorikt. Det var som sagt mitt första fall och att ha med sig Tobias Lindgren och Johan Gustavsson, som bägge är rutinerade fältundersökare, var väldigt tryggt. Jag vet att jag redan tackat er, men tack igen i alla fall!

När vi kom hem ville Rickard visa en sak jag jobbar med. Eftersom jag är konstnär från hjärtat ända ut i fingertopparna så bestämde jag mig för att göra en gruppbild med alla, först ordinarie, styrelsemedlemmar. Det är en smårolig bild där jag driver lite med ämnet ufo, det är absolut inte så att vi tror på små gröna män eller flygande tefat från mars. Vi tror att det finns ett oförklarat fenomen och vad det är ställer vi oss opartiska till, det kan vara precis vad som helst. Vi arbetar bara med att på ett vetenskapligt sätt försöka förklara vad många ser på himlen.

Bilden är idag på det extremt slarviga skisstadiet, så bilden ni ser nedan är VÄLDIGT långt från hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Nu vill jag också säga att det inte är många inom UFO-Sverige som vet om den här teckningen och att jag bara gör den för skojs skull. Blir den trots det använd av föreningen vid något tillfälle gör inte det mig något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.