lördag, januari 23

Nytt år, skolstart och UFO-Sveriges styrelsemöte i Ängelholm

Onsdag 16 januari

2018 slutade med en smäll, eller flera för att vara exakt. En vän hade natten till ära köpt en fyrverkeritårta vid namn Vulcan Delight, det namnet hemsöker mig fortfarande! Varför? Jag låter er egen fantasi avgöra vad ni tror att jag syftar på :P. Den kvällen/natten åt och drack vi gott med familj, vänner och grannar. Vi blev hela 12 personer och jag tackar varenda en för medverkandet till en sådan härlig nyårsafton!

För lite mer än en vecka sedan drog skolan igång med en studiedag, dagen efter blev allt mer hektisk med en tidig tandläkartid och två sena utvecklingssamtal. Ska du dra igång något? Dra igång det ordentligt! Vi tog med vår ”lilla” Fm valp för miljöträning i skolmiljö och med köttbullar som muta klarade hon sitt, ligg och stanna galant! Hon är skitduktig, när hon vill. Hennes vilja är stark och hon är envis som satan, som tur är har jag lite att sätta emot där!

Nu spolar vi fram till helgen som varit, då vi i UFO-Sverige höll vårt första styrelsemöte för 2019. Som vanligt höll vi det på Hotell Lilton i Ängelholm. Det var en väldigt trivsam vistelse med en del tid utöver mötet. Vi var på restaurangen Chai Hong och åt helgbuffé, vilket är en restaurang för älskare av asiatisk mat. Det är en restaurang jag varmt skulle rekommendera för den som tänkt besöka staden. Det blev diskussion kantad av chips och ostbågar senare på kvällen och jag var en av de sista att dra mig tillbaka.

Dagordningen för mötet och den berömda ordförandeklubban.
I bild från vänster; Carl-Anton Mattsson – medlemsansvarige, Mats Nilsson (bakgrunden) – före detta sekreterare numera ordinarie ledamot, Roger Ersson (bakgrunden) – medlem i UFO-Sverige, Tage Bång (bakgrunden) – Ordinarie ledamot, Gunnar Karlsson – kassör/modelldesigner, Anders Persson (bakgrunden) – suppleant och sist men inte minst Anders Berglund – ordförande/data & registeransvarig.
Restaurang Chai Hong!
Diskussionen slutade med oss fem. Utöver Mats Nilsson och Anders Berglund syns från vänster Johan Gustavsson – rapportcentralen och Tobias Lindgren – webbansvarig.

Jag kan bara konstatera att starten på detta år har varit ganska bra, jag hoppas att resterande år blir det bästa hittills utan otrevliga överraskningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.