lördag, januari 23

Packning av RapportNytt

I tisdags kom pappa hit till oss på landet, det var för att besöka barnbarnen, mig och Rickard men även för att hämta och packa RapportNytt. RapportNytt är en av UFO-Sveriges två tidskrifter, den andra är UFO-Aktuellt, och har sedan förra numret (nr. 2, 2019) tryckts i Gränna på Grenna tryckeri som ägs av Agneta och Anna-Lena Carlsson.

Själva tidningen hämtade och packade vi på onsdagen då han kom efter att tryckeriet stängt för dagen. Jag väckte barnen på morgonen och såg till att de var färdiga för skolan, sedan åt jag och pappa frukost innan vi gav oss av till Gränna. Vi möttes av tryckeriets ägarinnor som hade med sig fyra kartonger RapportNytt ut och efter att ha packat in dem i pappas bil visade de oss runt inne på tryckeriet. Pappa passade på att ta lite kort med min mobil då hans bestämde sig för att lägga av. Jag och den ena ägarinnan poserar framför deras logga på ett av korten.

Efter avhämtning gick vi Gränna runt, det lilla varvet då pappa har lite problem med värk i benen emellanåt. Det blev även inhandling av kolor, marmelad och polkagrisstänger, för inte åker man till Gränna utan att köpa godis. Efter ännu mer promenerande gick vi in på Thaigrillen och beställde friterad kyckling med ris och sötsur sås för att ta med hem.

När vi ätit kom vi äntligen till packningen av tidningen, då var det bara någon timme kvar till att barnen skulle komma hem så vi lade på ett kol, trots det tog det sammanlagt mellan fyra och fem timmar, notera då att vi bara var två.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.