Victoria

Äventyr, drama, blod, svett och tårar.

Visst är det en film jag beskriver? Vi har alla sett den. Det börjar stillsamt i ett vackert landskap någonstans långt borta, men det blir snart turbulent. De onda tar makten och allt ser ut att vara förlorat, men på något mystiskt sätt lyckas ändå det goda alltid att vinna.

Sanningen är att det jag skriver om är något du som läser säkert kan relatera till, familjen. Jag skriver om mig och min familj och jag välkomnar dig att läsa om vad vi har för oss på dagarna. Även om ingen av oss är ond, och jakten på de försvunna strumporna aldrig verkar vara över så lovar jag att de goda ändå alltid vinner. Skratta med mig, gråt med mig. Kanske kan vi lära av varandra.

Jag heter Victoria men alla som vill får gärna kalla mig för Vickan. Jag bor i ett litet rött hus på landet med min man, mina två barn och två katter. Jag målar, skriver, fotar och tar hand om hus och barn mest hela tiden. Inte allt på en gång såklart men för det mesta. Jag gillar att sjunga och dansa runt när jag bakar, städar eller lagar mat. Jag antar att jag är knasig på det sättet. Hade jag levt för ett par hundra år sedan hade jag garanterat bränts på bål!

Är det något du är nyfiken på? Då är det bara att fråga.

Comments are closed.