måndag, oktober 19

10–årskalas

Vilken dag det har varit hittills! Det började med frukost och tidningspackning. Vi firade sedan äldsta fialottans födelsedag, hon fyller egentligen år på tisdag men att fira en helg är alltid bättre. Det blev en påskinspirerad tårta, paket och ännu mer paket. Kortet nedan avslöjar hur gammal hon blir.

Utöver det har vi kommit ihåg att skratta, speciellt när Rickard gav sin röst till den lilla stackars kattpojken som Andre skickade över bordskanten 🤣. Tack för de goda skratten, det kommer jag leva långt på.

Tidigare var vi in på Sala orienthus, där hittade vi en hel del gott. Rickard köpte spröda rånrullar fyllda med någon typ av jordgubbsfluff och jag gick loss på stark currykrydda och lyckokakor 😂. Man ser ofta sådana när de besöker kinesiska restauranger i amerikanska filmer, jag var bara tvungen att se vad det var 😝.

12 lyckokakor senare satt jag en massa inspirerande budskap rörande min närmaste framtid. Hoppas att åtminstone en slår in 😉.

Många verkar vara bekyttade över att vi åkt till Sala i och med de rådande omständigheterna. Det verkar inte bättre än att de som satt sig i frivillig karantän börjar få ont om saker att göra. Varken jag eller min man är särskilt korkade, vi vet vad vi har gett oss in i och om vår riskbedömning sett annorlunda ut hade beslutet att åka också gjort det. Jag skriver här som jag skrev på Facebook till svar mot alla hysterigripna panikpuckon. ”Det här viruset är ingen övernaturlig, nattsmygande ninja som väntar på att attackera så fort en näsa sticks utanför dörren! Det följer samma fysiska lagar som alla andra jävla partiklar i vår värld men jag glömde att det behövs mer än sunt förnuft för att fatta det! I denna HYSTERI känns det som att det är den som tvättar händerna minst är den som skriker högst!”

Nu ska vi snart äta, mamma Irene ska göra en traditionell filippinsk maträtt i bananblad som tydligen ska vara väldigt god.

Ursäkta det långa blogginlägget, här är en derpy potatis!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.