lördag, januari 23

Den vita sparrisen har fått ett ansikte

Det är skrattretande när en person lägger mer tid på gymmet än på sin egna dotter. Det är naturligtvis inte Rickard jag pratar om utan äldsta dotterns pappa donator (som en viss syster kallar honom). Jag tänker inte nämna den vita sparrisen vid namn, faktum är att kalla honom sparris antagligen kränker sparrisen!

Så nu när jag har fått det ur mig är det vidare mot nya äventyr, framgångar och nederlag som gäller. Jag tänker först och främst slappa i soffan ett tag, det är fel tillfälle i månaden för att ta sig an äventyr IRL – så mot sjöröveri med kapten Kenway!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.