lördag, januari 23

Finbesök

Alla behöver åtminstone en lastbilschaffis i sin vänskapskrets, vi har turen att ha två och idag kom en av dem förbi med sin trailerdragare efter att han lämnat av släp i Värnamo. Han var tvungen att ta en paus och hann hit. Det tyckte tjejerna var roligt då de klättrade runt i förarhytten bland sängkläder och chipspåsar. Linnea vågade först inte klättra upp men på passagerarplatsen där det inte satt en stor ratt i vägen kom hon upp.

Nackdelen med att Andre har kaffebryggare i hytten är att jag inte fick bjuda på något den stunden har var här, han tackade till och med nej till tårta! Sådant ska vi ändra på när han kommer och sover över nästa gång, då kommer han att gå upp minst tre kilo 😜

Tyvärr verkar det som att han jobbar i helgen då vi ska ha sommarfest/kräftskiva, men det kommer en hel drös med andra gäster jag kan göda. Det måste vara något jag har efter min mamma och mormor, de tyckte om att bjuda på mat i mängder. Jag minns besök hos mormor där jag nästan sprack av att hon pulade i mig godsaker efter godsaker. Jag var inte hos henne så jätteofta innan hon blev dålig och gick bort så hon kompenserade väl, vad vet jag.

Tack för besöket Andre!

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.