måndag, oktober 26

Ja, jag gillar att baka

Nu är det dags igen. Det här är anledningen till att jag kan vara smällförkyld tre veckor i streck jag knaprar piller och intalar mig själv att jag mår bra, sedan kör jag på som vanligt. Det är så dumt och jag tycker att jag borde ha lärt mig vid det här laget men det är ju så himla tråkigt att vara sjuk.

Anledningen att jag bakar är min namnsdag, Victoria eller Viktoria som det står i almanackan. Jag var trött på alla de vanliga mumsigheter jag bakar, därav morotskaka.

Av Rickard beställde jag och barnen pannkakor och vilka pannkakor det blev. Han svängde ihop en smet med banan, farin och vaniljsocker plus bakpulver som fick köket att lukta gudomligt. Nu ska vi hugga in för att sedan ta hand om kakan.

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.