måndag, oktober 26

Jag längtar redan

Det är verkligen höst här Östergötland, i alla fall i vårt lilla hörn precis vid gränsen till Småland. Det väntas bli lite värme till helgen och det är väl sommarens sista dödsryck. Jag brukar välkomna hösten, så även i år men jag kan inte hjälpa att längta till våren. Därför har jag lekt lite med en bild från tidigare i år. På bilden är det visserligen inte vår utan en kylig sommardag men vem hade tänkt att hänga upp sig på petitesser. Jag har gjort en tidigare version på denna bild, jag blev då inte helt nöjd och gjorde därför om den. En lite tokrolig bild helt enkelt. Det ska se ut som att hon blåser upp flaskan, för er som behöver en liten hint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.