söndag, oktober 25

Patient zero

Söndag 10 februari, 2019

Idag är det kalas! Inte hos oss denna gång utan hos Rickards bror Mattias med sambo/fästmö. Så medans jag skriver detta sitter de i bilen mot Linköping. Jag blev hemma då min förkylning inte läkt ut än. Hosta, snörvel och trötthet är riktiga party poopers, dessutom kanske jag smittar någon vilket inte känns så trevligt. Rickard och barnen tog även med sig Nirra, hon måste ju också få kalasa till det lite. Det var dessutom ganska många som var sugna på att träffa henne, de kommer att få det hett om öronen och hon med. Det är säkerligen minst sex barn som kommer vilja både klappa och klänga, så det är tur att hon är en mysvalp!

De som ska firas är Mattias själv, hans yngsta son och Rickard. Jag hoppas att de får det mysigt och att de fikar massor åt mig med.

Det skulle vara lite roligt att veta vem som fick det här viruset först och vilka vägar det tagit för att till slut hamna i min kropp. Är det jag som är patient zero kanske? Det skulle vara lite coolt! Linnea var förkyld och hostig i över en vecka innan jag blev smittad och inkubationstiden för förkylning är vanligtvis två dagar. Sannolikheten att jag blivit smittad av Linnea är ganska liten men sannolikheten att jag är den här förkylningens första offer är i stort sett lika med noll.

Nu ska jag titta lite på tv och äta någon form av lunch, men först ska jag lyssna lite på regnet som just började slå mot fönstret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.