måndag, oktober 26

Snigelmåndag och beslutsångest

Ursäkta att bloggen ser annorlunda och kanske lite rörig ut, jag håller på att uppdatera utseendet. Jag lutar mer och mer åt det minimalistiska hållet men det är svårt att hitta rätt i WordPress temadjungel.

Förövrigt har dagen gått långsamt, yngsta dottern var hemma från skolan med förkylning. De planer jag hade har därför mer eller mindre inte blivit av. Däremot har jag hunnit med lite plock och sortering. Jag har rensat och städat ur kryddlådan, nu finns bara de kryddor vi använder och jag har en bra överblick över vilka kryddburkar som behöver fyllas på.

Då vår tomma curryburk fick sig en påfyllning blev jag sugen på en av mina favoriträtter. Därför puttrar nu kycklingklubbor i ugnen på eftervärme, riset på spisen och jag ska precis slänga ihop en currysås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.