måndag, oktober 26

Träsmak i baken

Det mesta jag gör, gör jag på datorn. Det kan variera från bilder som jag vill redigera, uppdatering av bloggen, ett protokoll som ska renskrivas eller som idag, en hemsida att utforma. Jag blev nämligen med en ny arbetsuppgift igår, att göra i ordning och sköta designen av Lunchcafé Pelargonens nygamla hemsida. Det är jättekul men tar lite tid och även om stolen jag sitter på är mjuk påminner den mig ändå vem som bestämmer. Jag vet inte om det är jag som har vuxit fast i stolen eller om det är stolen som vuxit fast i mig, lite så känns det.

Så idag har jag suttit vid datorn ganska mycket vilket vår ena katt Bubbie gillar, eller inte gillar. Det kan vara svårt att veta ibland. Hon hoppar upp på skrivbordet mellan mig och tangentbordet nästan varje dag, sedan slänger hon sig ner, varpå motorn sätter igång och hon spinner loss.

Jag har även haft frekventa besök av de små bipedaliska däggdjuren och en av dem fastnade på golvet i hallen. Det är ju tur att hon inte tas för en dammråtta.

Nu ska jag vila från datorn en stund och bara koppla av. Får se om maken vill sätta bulldegen ikväll, för inte blev det någon bullbakning igår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.