Hoppa till innehåll

En sammanfattning av de senaste dagarna

I lördags kom Rickards bror Mattias på besök och han hade med sig tre av barnen. Sofia jobbade och de största barnen var på annat håll.

Vi fick träffa lilla Ellie för första gången och hon tog oss alla med storm. Ett riktigt litet charmtroll som satt en bra stund i mitt knä. Freja var lite blyg i början men det släppte snabbt. Pontus berättade att det går bra för honom i skolan och att han valt inriktning till gymnasiet.
Vi åt korvstroganoff med ris och kladdkaka med grädde till efterrätt. Riktigt mysigt, tur Freja fyller år snart så vi får träffas igen. Då hela familjen förhoppningsvis.
Mattias, Pontus och Ellie.
Söta Freja gillar kladdkaka med grädde.

Söndagen var långsam, jag bakade jättegoda scones till frukost i alla fall.

De blev så goda, jag hann inte ens ta kort innan de tog slut. Här kvarleva efter söndagsfrukosten.

Man får ta det sorgliga med det glada och ibland tvärtom, som i detta fall. Faster var pigg ett par dagar, till och med piggare än när vi var där men sedan vände det snabbt. Nu ligger hon på Jakobsbergsgården i Sala med vård i livets slutskede. Det handlar troligtvis bara om dagar.

Så i går, måndag, åkte vi upp igen. Det är blandade känslor. Det är tråkigt att ett liv tar slut men det är också skönt att hon kommer slippa ha ont. Förra året var en mardröm för henne med sjukhusresor fram och tillbaka, för att bara kunna vara hemma ett par veckor eller ibland bara dagar.

Publicerat iPå hemmaplan