Hoppa till innehåll

Mardröm och ”nya” kläder från Sellpy

Tidigt i morse vaknade jag alldeles svettig, ett inte så vanligt förekommande fenomen då jag nästan aldrig drömmer mardrömmar. Nattens dröm hör dock till undantagen.

Jag och min familj bodde högt upp i en lägenhet och genom badrumsfönstret såg jag flera lågt flygande stridsplan, de praktiskt taget slickade taket på hyreshuset och följdes av ett hotfullt dån. Efteråt kom en missil dalande med fallskärm. Jag rusade ut på balkongen och hävde mig ut över räcket för att se vart den tog vägen och det visade sig att den bara landade en bit bort, med fallskärmen intrasslad i en trädkrona, utan att detonera. Jag märkte då även min syster på gatan nedanför på promenad med två små hundar. Fort som attan sprang jag ner för alla trappor för att varna henne och vi tog oss en bit bort. Under tiden kom militärfordon körande och bombtekniker tog tag i uppgiften att desarmera bomben. Jag började ta mig till baka till lägenheten där Rickard och barnen väntade. Hela tiden med fruktan att bomben skulle brisera.

Man kan säga att det var en välsignelse att vakna.

Senare under dagen fick jag ett sms om att ett paket med kläder jag beställt åt Emma kommit med PostNord från Sellpy. Jättefina kläder så jag antar att det blir lilla julafton för henne när hon kommer hem från skolan. Kanske går hon med på en liten catwalk, vi får se. Linneas kläder borde komma i morgon eller i början av nästa vecka.

Publicerat iPå hemmaplan