lördag, januari 23

Gränna tur och retur

Tidigare idag var vi till Gränna för att hämta årets första RapportNytt som ska packas och skickas ut till våra prenumeranter. Bilden nedan visar framsidan.

Vi passade på att stanna kvar i stan för lite handling men innan dess tog vi en liten promenad ner till piren där det var kallt och öde, vi stannade inte särskilt länge. Det brukar vara ganska glest med folk när det inte är säsong men ändå betydligt fler än de som var i rörelse idag.

Det fanns i alla fall ett kokeri öppet, Grenna polkagriskokeri, där smet vi in och köpte oss lite gott. Det blev en stång mjuk gräddkola, mintkola och tre påsar vit choklad.

När vi kom hem var vi riktigt hungriga och satte därför genast igång med lunchen. Rickard gjorde i ordning spagetti och köttfärssås, jag som inte riktigt gillar det fixade en skål ”fried rice” med grönsaker och 2 stekta ägg; man skulle kunna kalla det för asiatisk pytt i panna.

Naturligtvis kan jag ju inte låta bli att baka när jag har vit choklad hemma, så jag testade att göra en sats vita chokladrutor. De är lite nakna än då de saknar glasyr men jag ska råda bot på det snart. Hoppas att de blir goda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.