lördag, januari 23

Lugn lördag med lite datajobb

Lördagen har varit väldigt lugn, vi har inte ens tagit oss utanför dörren. Däremot har vi jobbat med UFO-Sveriges fältundersökarkurs och i mitt fall även cafepelargonen.se. De bygger om på Rickards jobb och hans chef Maria ville ha ut bilder på hemsidan som visar byggets utveckling. Det tog inte många minuter och resultatet kan ni se här.

På fredag nästa vecka rör vi oss mot kusten, det handlar om UFO-Sveriges fältundersökarkurs. Den har tidigare hållits på Föllinge hotell i Kisa men kommer från och med i år att hållas på Gryts Varv hotell och konferens. Det Rickard och jag pysslat med idag är att se över deltagarna och deras rumsfördelning en sista gång. Vi har även pysslat ihop en karta för deltagarna med den nödvändigaste informationen, den får deltagarna på fredagen respektive lördagen när de kommer.

Igår fick vi veta att vår beställning av UFO-Sveriges nya t-shirtar hos Grenna Profiltryck är klar, det är perfekt med tanke på att vi ska dit i morgon. Då blir det även övningskörning för mig och handling.

Här nedan bjuder jag på några bilder av när jag försökte ta en selfie med vår FM-hund Nirra, hon är en riktig gos och pussgurka.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.