söndag, januari 17

RapportNytt och möte på distans

För snart en vecka sedan packades och skickades tidningen RapportNytt ut, ni som prenumererar har säkert redan läst den. Då kanske ni även märkte att alla artiklar var skrivna av en och samma person, UFO-Sveriges Mats Nilsson. Han är en otrolig tillgång och utan honom skulle tidningen inte finnas! Därför tänkte jag ta upp en önskan om att fler bidrar med text till tidningen, text som rör ufoämnet på ett eller annat sätt. Det kan vara en teori du har, en vetenskaplig upptäckt eller en upplevelse du vill dela med dig av. Tycker du om att skriva är detta det perfekta tillfället att ta vara på. Deadlinen för tidning nr 2 är den 15 maj och det kommer två nummer till som behöver artiklar. Är ni osäkra på vad vi söker i artikelväg hör av er till Mats på mejl mats.1945@gmail.com. Ps. Du får medlemskap och ett år prenumeration på bägge våra tidningar för bara 500kr. Beställ här!

Mötet som vi höll på distans igår skulle vara kort men blev precis lika långt som ett vanligt möte, orsaken var antagligen en blandning av ovana och dålig internetuppkoppling. Jag kan inte svara för andra i styrelsen men för mig och min man var det definitivt internet som spökade. Det är nackdelen med att bo på landet utan bredband 😤. Annars måste jag säga att det var givande 👍. Nästa möte kommer vara ett videomöte, då lär det bli lite mer strukturerat. Det är trots allt mycket lättare att skriva än det är att prata i mun på varandra.

De möten vi håller är faktiskt ganska roliga, det är några av oss som slänger in roliga kommentarer och skämt vilket bidrar till en lättsam men ändå professionell mötesstämning. Det är inte så grått och tråkigt som en del vill få föreningslivet att verka. Visst, våra möten kan bli ganska långa men det är många som har åsikter och våra punkter är av stor vikt.

Nu kurrar det friskt i magen, potatismos och falukorv i ugn väntar om en stund.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.