söndag, januari 17

Skinwalker ranch, ponnyn Sigge och en rosa kickbike

Innan vi förlorade oss i drömmarna, natten till idag, tittade vi på Jeremy Kenyons dokumentärfilm ”Hunt for the skinwalker” som är baserad på George Knapp och Colm Kellehers bok med samma namn. Den tog upp många av de mystiska fenomen som hemsökt Skinwalker ranch med omnejd i Utah under flertal år. Visst kittlade filmen fantasin men jag hade hoppats på att det skulle finnas mer att ta på. George visade trots allt upp kartongvis med papper och videokassetter fulla med vittnesmål, undersökningar och bevis. Om det som kom med i filmen, av allt det, var det mest uppseendeväckande undrar jag om den där ranchen verkligen är så wow. Jag kan tänka mig att det är ett känsligt område som man gärna dansar lite runt men jag hade ändå velat sett en djupdykning. Därför tänker jag köpa boken och läsa den. Det blir min första riktiga ufobok, om bortser från Clas Svahns böcker.

Idag var vi en sväng till Dollarstore, Lidl, Rusta, Ö&B, Östenssons och Hemköp. Det var ett himla farande fram och tillbaka men så är det ibland antar jag. När vi kom in i Mjölby började det regna lite smått men det var som tur var inte förrän vi kom in på Dollarstore som regnet verkligen öste ner. Det dånade från affärens plåttak, en och annan åsksmäll kunde också urskiljas. När vi var färdiga och kom ut fanns det bara pölar på marken som bevis efter åskstormen. Som tur var hade vi dragit ur alla kontakter innan vi åkte då det även åskade hemma.

På Rusta och Ö&B blev det lite saker till barnen, Emma fick en bok om favoritponnyn Sigge och Linnea fick kickbiken som hon länge önskat sig. Förra gången vi var på Rusta glömde vi att köpa med oss en och då lovade jag henne att vi nästa gång verkligen skulle köpa en. Det lönade sig, det fanns två kvar av den rosa modellen till halva priset.

Efter lite inhandling av mat bar det hem för sen lunch. Kidsen ville ha korv med makaroner medan vi vuxna tog köttbullssmörgås respektive toast skagen.

Nu är det snart läggdags för halva familjen, tills dess blir det lite tvmys.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.